Beyaz Elbise ile farklı stiller

askili-dugmeli-elbise

BEYAZ ELBİSE İLE FARKLI STİLLER

Beyaz elbiseler, diğer elbiselere göre klasik ve zamansız olan elbiseler içinde yer alır. Beyaz elbise her sezon ve her dönem muhakkak giyilebilmektedir. Beyaz olan elbisenin hem asaleti hem de temizliği bayanların yüzüne vurmaktadır. Her tarzda kolaylıkla kombinlemenin mümkün olduğu bu elbiselerde giyilirken dikkat edilmesi gerekli olan belli başlı noktalar bulunur. Beyaz elbisenin nasıl giyileceği konusunda sizlere farklı stiller tavsiye ediyoruz.

BEYAZ ELBİSE VE OFİSTE ŞIKLIK

İnsanların zamanının çoğunluğu iş yerinde geçmektedir. Bundan dolayı da hem rahat hem de şık olan kombinleri her genç kız ve kadın hak eder. Şık olup rahatlığı sonuna kadar yaşamak bir kadın için oldukça önemli bir ayrıntıdır. Beyaz olan elbiseleri çalışırken kolaylıkla ve rahatlıkla giymelisiniz. Beyaz olan elbise ile ofiste şıklığı tam anlamı ile tamamlamak adına toprak tonlarından ve topuklu nude tonlarında bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Tarzınızı tamamlamak için küçük bir kolye ya da bileklik kullanabilirsiniz. Bu kombin ile ofiste çevrenizdekilerden övgü alarak ne kadar şık olduğunuzu anlayabilirsiniz.

Beyaz elbise
Beyaz elbise

HAFTA SONLARINDA BEYAZ ELBİSE İLE ŞIKLIĞI YAKALAYIN

Hafta sonu kaçamaklarında, özelliklede sevgili ile buluşacak, hafta sonu tatile çıkacak olan genç kızlar ve kadınlar her zaman şık ve rahat olmak ister. Böyle zamanlarda karşıdakine güzel gözükmek için de ayrı bir çaba harcanır. Bundan dolayı hafta sonu planlarında tatil çantanızda olacak kıyafetler önemlidir. Neyi ne ile kombinlemek gerektiğini bilmek gerekir. Hafta sonları kaçamaklarında ideal olan seçimlerin bir tanesi beyaz elbisedir. Hem deniz kenarı hem de şehir içinde kolaylıkla kombinleyip kullanabilirsiniz. Hasır şapka, spor ayakkabı, sandalet, babet, yani rahat edeceğiniz bir ayakkabı ile sırt çantası ya da askılı olan omuz çantaları ile kolaylıkla tarzını tamamlamanız mümkündür. Pudra ya da uçuk pembe tonlarında ruj ve oje ile tarzınızı şıklık boyutuna ulaştırabilirsiniz. Elbise deniz kenarında kullanılacak ise halhal, şehir içinde kullanılacak ise bileklik, küpe ya da kolye ile tamamlayabilirsiniz. Bu sayede sevgilinizin gözüne güzel gözükürken bir kadın olarak kendinizi de özgüvenli ve şık hissedersiniz. Kadınlar için şık olmak oldukça önemli olduğundan kıyafet seçimlerinde bu detaylara önem vermek gerekir.

 

Yükleniyor...

Eğer böyle bir elbise arıyorsanız elbise reyonumuzun Beyaz elbise bölümünden satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish