AllyZ markasının anlamı nedir?

Allyz markası ve logosu

AllyZ Ticaret firması olarak bu markayı seçmekteki etkenleri ve markanın harflerinin neyi ifade ettiğiniz açıklamak isteriz. Zira çoğu kişi Allyz nedir, anlamı nedir, ne demek oluyor gibi sorular sormakta haklılar. Hepsini yanıtlayalım. Ancak peşin olarak belirtelim ki bu ad rastgele seçilmiş bir isim değil. Özetle marka bilinci diyerek cevaplara geçelim. Marka seçiminde tek bir neden veya etmen yok, çeşitli faktörler var.

AllyZ ne demek?

AllyZ markasını tasarlarken, bazı parametrelere göre karar verdik. Bir markanın ismi onun kişiliğini ve özelliklerini yansıtır. Allyz markası seçilirken hem İngilizce ve hem de Türkçe bilgileri moda deyimiyle kombin yaptık.

All kelmesi İngilizce dilinde sıfat olarak kullanılan herkes, hepsi, tümü, tamamen, bütünü, hep gibi anlamlar taşır. AllyZ derken hepsi kelimesinin HEPİMİZ anlamını düşünerek bu kanaate vardık. Çünkü İngiliz dilinde ly ile biten son ek “ly” yani zarf sonu nicely, quickly gibi kelimelere eklenen Z harfi “…lılar/liler anlamına” geliyor. Bu şekilde kullanım için örnek olarak yurtdışında Allianz sigortalılar, Allianzlılar anlamındaki www.allyz.com sitesi gösterilebilir ki bizim sigorta sektörüyle bir ilgimiz olmadığını hemen belirtelim. Aynı zamanda A harfi ile başlayıp Z harfi ile biten markamız A’dan Z’ye hepsi anlamını da taşıyor.

Diğer taraftan İngilizce’de Allyz nedir diyorsanız; Allyz’in Türkçe karşılığı olan, isim olarak müttefik ve dost, eylem olarak dostça birleşmek, birleştirmek veya katmak, katılmak anlamına geldiğinden yukarıda belirlediğimiz hepsi kriterine de aşağıda yazılı harf anlamlarına ve harf analizlerine de uygundu…

AllyZ markasının içinde geçen harflerin anlamları

Allyz’in A Harfinin Anlamı

İsminde A harfi olması sürekli arkadaşlarına yardım eden sosyal bir kişiliği ifade eder. İsminizde A harfi varsa insanlar genellikle dürüst kişiliğiniz ve sağladığınız güven nedeniyle adeta size doğru çekilir.

Mantıklı ve lider özelliklidir. A ile ne görüyorsanız onu alırsınız. Sağlam irade sahibidir. Herkesi dinler, yakınlarına danışır ama kendi seçimini kendisi yapar. Dürüstlük ve şeffaflık neticesinde yaratılan karizma nedeniyle bu tavır, herkesin gerçekten rahat hissetmesini sağlar, güven verir. A harfi olan isimler tatlı ve arkadaş canlısı kişiliği ile bir mıknatıs gibi çalışır, herkesi içine çeker. Başkalarının ilgisi her zaman memnuniyetle karşılanır.

A harfi, algılama kuvveti ve mantık yürütme yeteneği yüksek kişilik özelliklerini temsil eder. Ayrıca isminde A harfi olanlar özgünlüğe, güce ve girişimci ruha sahiptir. Hayatın da iş yaşamının da her evresinde denge için çabalar, devamlı bir uyum akışının hayatlarına akmasına uğraşırlar.

Allyz’in L harflerinin anlamı

Adında L harfi olanlar, asla sadece duymak ve inanmakla yetinmezler. Bunun yerine aslında söylenenleri doğrulayan kanıtlar ararlar. Bu tutum yaşamlarının her alanında geçerlidir. İsminde L harfi bulunanlar derin düşüncelere ve yeni fikirlere sahip, kendilerini her zaman açık bir şekilde ifade edebilen yapı sahibidirler. Normalde yaptıkları her şeyin bir değeri vardır.

L, bütün güzellikleri temsil eder. Popüler ve başarılı olurlar. Sezgileri kuvvetlidir. Başkalarının sorunlarını anlamak ve onları çözüm bulmak onların işidir. İnsanların haksızlığa uğramasına asla tahammül edemezler.

İfade kabiliyeti ve yaratıcı tarafı güçlü olan L  harfi, sanatsal yönü güçlü, yetenekli kişilik ifadesidir.​ Güçlü karakterleri, düşüncelerine aykırı bir şey olursa fedakarlık yapmalarını sağlar. İşlerine adanmış bir karaktere sahip olup, her zaman yüzde yüzünü verirler. Markamızda iki adet L olduğuna göre devamını okuyan değerlendirir.

Allyz’in Y Harfinin Anlamı

Bağımsızlık ve özgürlük adında Y olanların ayırt edici özelliğidir. Kısıtlanmaya gelmezler. İşleri kendi yöntemleriyle yapamıyorlarsa, hiç yapmamayı tercih ederler. İsminde Y harfi olanlar kişisel gelişimden heyecan alan, çalışkan bir karaktere sahip olan, her işte en iyisi olduğunu göstermek için sürekli olarak çalışan karakterlerdir.

Hafızası kuvvetli ve güçlü kişilik yapılarıyla performanslarını geliştirmek, onların kendileriyle olan sürekli bir savaşıdır.

Allyz’in Z Harfinin Anlamı

Yüreği büyük olanların Z harfi içeren adları vardır. Onlar çok cömerttirler. Z harfi bulunanlar için vermek doğanızda varsa ve gerçek mutluluğu getiriyorsa, onunla savaşmak için hiçbir sebep yoktur. Z harfi bulunanlar paylaşımdan mutlu olur, vermekten şikayetçi olmazlar. İyi dost ve arkadaşlar olup, yardım etmekten hoşlanırlar. istenebilecek en iyi arkadaştırlar. Gerçekten başkalarının başarılı olmasını dileyen karakterlerdir.

Z harfinde büyük  bir güç ve enerji bulunur. Aklın değil duyguların emirlerine uyarlarsa yaşamdan tat alamazlar.

Z harfine sahip karakterler zorlu sınavların üstesinden gelebilir ve her türlü engele rağmen yollarına devam edebilirler. Bu yapıdaki karakterler tüm düşünce ve hırslarını gerçek yaşama geçirmelidirler. Aksi takdirde hayat boyu üzerlerine yük olacak hayal kırıklıklarının acısını çekerler.

Z, zafer kelimesiyle eşdeğer olup, akademik anlamda da başarılı şahsiyet ifadesidir. Beklentileri yüksek olsa da elindekinin değerini her zaman bilir, ancak zekası ve çalışkanlığı ile daha çoğunu da elde edebileceğini iyi bilir.

A dan Z'ye

İşte gerek ticari şirket ünvanı ve gerekse marka adı seçerken tüm bu kriterleri birbiriyle kombinleyerek yarattığımız isim AllyZ. A dan Z’ye hepsi, hepimiz için.

Önemli Not: ALLYZ markası, tescilli bir markadır. TC . SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI, TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tescil numarası: 2023 099911

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tr_TRTurkish