Gizlilik Politikası – KVKK

* Kampanyalı ve indirimli ürünleri Allyz'den uygun fiyatla satın al!

Güvenlik, Gizlilik Politikası ve KVKK

Web sitemizin resmi ve kurumsal adresi: https://www.allyz.com.tr

Kişisel Verilerin Korunması hakkında beyanname;


Allyz Ticaret olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Yasasına  (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, korunmasına çok önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amaç ve metotlarımız ve buna bağlı olarak tüketicilerin Kanun’dan doğan haklarınızla ilgili bilgilendirmek gerekliliği şarttır.

1. Kişisel veri toplanması hakkında usuller

Allyz Ticaret olarak, veri sorumlusu sıfatıyla,  hukuki düzenlemelerden doğan kanuni sorumluluklarımız gereğince; markamızın fırsatlarından yararlanabilmeniz, onay vermeniz durumunda kampanyalarımız hakkında sizi bilgilendirmek, tavsiye ve şikayetleri kaydetmek, müşterilere çok daha iyi hizmet standartları sunabilmek, Allyz Butik ticari ve çalışma prensiplerinin tespit edilme ve uygulanması gibi amaçlarla şahsi verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya ağları, mobil uygulama ve benzeri araçlarla sözlü, yazılı veya elektronik yollarla derlemekteyiz.

Kişisel Verilerin Korunması Yasası yürürlüğe girmeden önce kanunlara uygun biçimde toplanan kişisel veriler de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara göre işlenmekte ve muhafaza edilmektedir. 

2. Şahsi dataların işlenmesi ve işleme maksatları

Allyz Ticaret olarak, veri sorumlusu olmak nedeni ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen ya da kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili yasada öngörülen süre kadar saklanabilir, hukuki veya hizmete bağlı fiili zorunluklar durumunda Allyz Butik’in işbirliği içinde çalıştığı gerçek veya tüzel kişilerle ya da veya hukuken sorumlu olduğu kamu kurum ve kuruluşları ile ve/veya Türkiye’de ya da yurt dışında yaşayan  gerçek kişi veya tüzel kişilerle paylaşılabilir ya da devredilebilir, hukuksal veya hizmete bağlı fiili bir zorunluk  halinde yurtdışına aktarılabilir.

Allyz online butik, müşterilerinin tescilli markamızın hizmetlerinden yararlanabilmesi, muvaffakatınız bulunması durumunda fırsat kampanyaları hakkında müşterileri bilgilendirmek, taviye ve şikayetleri depolamak, tüketicilere daha iyi hizmet olanakları sağlamak , Allyz ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Yasası ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.***

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

Allyz Ticaret, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

4. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun (“Kanun”) 11. maddesinde Sayılan Hakları

Allyz Ticaret ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

Allyz Ticaret’in kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,

İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,

Allyz Ticaret’in yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerin birer kopyasını alma.

Çerez Kullanımı

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Ürün Yorumları

Ziyaretçiler sitemizde yorum yaptığında, yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/

Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Önerilen metin: Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

 

Diğer sitelerden gömülen içerik

Önerilen metin: Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Veri Paylaşımı

Parola sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda, IP adresiniz sıfırlama e-postasına eklenir.

Veriler ne kadar süre tutulur

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verilerinizin gönderildiği yer

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

loader-image
Regular Fit V Yaka Çizgili Crop Hırka kadın
Orijinal fiyat: ₺565,00.Şu andaki fiyat: ₺499,00.
Kapüşonlu Haki Yeşil Trençkot, kadın.
Orijinal fiyat: ₺1.250,00.Şu andaki fiyat: ₺999,00.
Siyah Renkli V Yaka Kadın Tişört
Orijinal fiyat: ₺389,00.Şu andaki fiyat: ₺299,00.
Açık Kahverengi Çiçek Desenli Hırka, kadın.
Orijinal fiyat: ₺605,00.Şu andaki fiyat: ₺559,00.
Bej Rengi Kare Yaka Bluz
Orijinal fiyat: ₺525,00.Şu andaki fiyat: ₺499,00.
Siyah Renkli Bisiklet Yaka Kadın Tişört
Orijinal fiyat: ₺389,00.Şu andaki fiyat: ₺299,00.
Çiçek Desenli Beyaz Mini Elbise modelleri
Orijinal fiyat: ₺1.500,00.Şu andaki fiyat: ₺999,00.
Vizon Rengi Madonna Yaka Bluz
Orijinal fiyat: ₺457,00.Şu andaki fiyat: ₺399,00.
Mavi Renkli Pileli Çiçekli Elbise modelleri
Orijinal fiyat: ₺797,00.Şu andaki fiyat: ₺738,00.
Askılı kot büstiyer 1
Orijinal fiyat: ₺1.025,00.Şu andaki fiyat: ₺899,00.
Çizgili Siyah Askılı Elbise modelleri
Orijinal fiyat: ₺969,00.Şu andaki fiyat: ₺869,00.
Çiçek Desen Bordo Elbise
Orijinal fiyat: ₺799,00.Şu andaki fiyat: ₺749,00.
Mavi Triko Crop Hırka, kadın.
Orijinal fiyat: ₺565,00.Şu andaki fiyat: ₺488,00.
Düz Beyaz Crop Tişört, Oversize
Orijinal fiyat: ₺319,00.Şu andaki fiyat: ₺299,00.
Göğüs Dekolteli Mini Siyah Straplez Elbise
Orijinal fiyat: ₺3.078,00.Şu andaki fiyat: ₺2.599,00.
Kahverengi Pileli Çiçekli Elbise
Orijinal fiyat: ₺798,00.Şu andaki fiyat: ₺739,00.
Kapüşonlu Fuşya Şişme Yelek, kadın.
Orijinal fiyat: ₺559,00.Şu andaki fiyat: ₺499,00.
Simli Uzun File Elbise
Orijinal fiyat: ₺989,00.Şu andaki fiyat: ₺696,00.
Taş Rengi İnce Askılı Uzun Elbise
Orijinal fiyat: ₺2.500,00.Şu andaki fiyat: ₺1.589,00.
Önü Düğmeli Çiçek Desenli Kırmızı Elbise
Orijinal fiyat: ₺789,00.Şu andaki fiyat: ₺725,00.
Siyah Uzun Kollu U Yaka Bluz
Orijinal fiyat: ₺445,00.Şu andaki fiyat: ₺359,00.
Beyaz Çiçekli Siyah Elbise
Orijinal fiyat: ₺457,00.Şu andaki fiyat: ₺398,00.
Siyah Renkli V Yaka Bluz
Orijinal fiyat: ₺405,00.Şu andaki fiyat: ₺289,00.
Beyaz Renkli V Yaka Kadın Tişört
Orijinal fiyat: ₺389,00.Şu andaki fiyat: ₺299,00.
Askılı Desenli Pembe Mini Elbise
Orijinal fiyat: ₺696,00.Şu andaki fiyat: ₺496,00.
Puantiyeli Zebra Desenli Elbise modelleri
Orijinal fiyat: ₺769,00.Şu andaki fiyat: ₺719,00.
Bej Kalp Yaka Bluz
Orijinal fiyat: ₺439,00.Şu andaki fiyat: ₺359,00.
Yıldız Desenli Mavi Şort, kadın.
Orijinal fiyat: ₺699,00.Şu andaki fiyat: ₺499,00.
Broş Detaylı Kırmızı Askılı Triko Elbise modelleri
Orijinal fiyat: ₺589,00.Şu andaki fiyat: ₺459,00.
Kapüşonlu Pudra Pembe Şişme Yelek, kadın.
Orijinal fiyat: ₺559,00.Şu andaki fiyat: ₺499,00.